We slaan bijna een nieuwe maand in en naast een lading nieuwe Games with Gold betekent dat ook weer nieuwe games voor de Game Pass. En we mogen er vanaf mei weer acht verwelkomen!

State of Decay 2

Het paradepaardje van deze maand is natuurlijk State of Decay 2. In het vervolg op Microsoft’s exclusive ga je met een groep overlevenden op pad in een wereld die is overlopen door zombies. Maar pas op, je kan ze allemaal besturen, maar eenmaal dood blijven ze dat ook. Deel kende goede reviews, maar miste co-op. Laat dat nu in deel 2 aanwezig zijn. De game is vanaf de releasedatum (22 mei) beschikbaar in je Game Pass!

Laser League

In deze futuristische sportgame draait het allemaal om teamwork, lasers, verschillende klassen, power ups en reflexen! In twee teams van twee of drie spelers zet men lasers neer op een veld, waarmee men elkaar probeert uit te schakelen. De game komt 10 mei uit!

Unmechanical: Extended

In deze 2,5D game ga je naar een geheime ondergrondse wereld waar je verschillende puzzels en uitdagingen voltooid. De game kent vijf grote non-lineaire levels en is bekroond vanwege zijn vormgeving en schitterende soundtrack. Oh ja, nog uitgebreider dan het origineel!

PES 2018

Deze heeft natuurlijk geen introductie nodig. Ben je op zoek naar een realistische footie, dan is PES jouw ding. Schitter met sterren als Messi, Ronaldo, Neymar en Suarez en scoor, zelfs in de Champions League!

Sonic & Knuckles

In de sequel op Sonic The Hedgehog 3 nemen Sonic en Knuckles het samen op tegen hun vijanden. Een kleine kanttekening, aan de hand van de character die je kiest wordt de wereld bepaald. Kies je voor Sonic (die sneller is) dan is de layout en de eindbaas anders dan bij Knuckles (die sterker is en tegen muren kan klimmen). Replay!

The Escapists

Dit is toch wel een oude bekende. In The escapists probeer je te ontsnappen uit een gevangenis. Dit doe je deels door te sluipen, vijanden te schakelen, het verzamelen van voorwerpen en het craften hiervan.

Homefront: The Revolution

Het vervolg op Homefront werd helaas niet erg goed ontvangen. Toch kreeg de game wel veel lof voor zijn grote open wereld en uitgebreide mogelijkheden om wapens aan te passen. Na de Xbox Enhanced behandeling lijkt er veel verbeterd te zijn. Ben je benieuwd hoe een verzet tot stand komt? Probeer hem dan eens.

Overcooked

Bel je vrienden, zorg voor controllers en probeer Overcooked. In deze game maak je alleen of samen gerechten klaar in keukens over de hele wereld. Het begint makkelijk, met het maken van wat soepjes, maar als er patat, hamburgers, broodjes en spaghetti tegelijk wordt besteld, dan wordt het druk. Oh ja, en de afwas moet ook gedaan worden, desnoods tussen twee vrachtwagens in!

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments