Ja! Weet je nog? Die prachtige indie-game die we tegenkwamen op de Gamescom afgelopen jaar waar we een exclusief interview wisten te bemachtigen? Nou, die game draait dus in frickin’ native 4k!

Je leest het goed. Fe zal op native 4k gaan draaien op jouw One X, mits je een compatibele tv hebt natuurlijk. Mocht dit niet zo zijn, zul je overigens zeker wel verschil merken zoals onze lieftallige Rob hier uitlegt. Nog geen idee van Fe? Check ff de trailer en lees dan verder ;-).

Oke oke, ik hoor je denken: “Leuk dat 4k, maar wat heb je daar nou aan in zo’n geanimeerde game?” en dat snap ik best. Het liefst willen we natuurlijk het realisme van het beeld laten spatten en dat wordt met deze game lastig. Máár don’t worry, met 4k en HDR zullen de kleuren dieper, feller, rijker zijn en is zwart echt zwart. Reken er maar op dat Fe een pareltje voor het oog zal worden!

Fe is trouwens een van de weinige games die ook echt in native 4k zal draaien en niet met behulp van checkerboard rendering een hogere resolutie haalt. Wat native 4k en checkerboard rendering nou ook alweer precies inhouden kun je nog een checken in dit artikel. Daar vind je ook een lijst met alle games die 4k en hdr ondersteunen!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties