Wat Fallout 4 allemaal niet teweegbracht… De release van dé game van het najaar had invloed op alle sectoren in deze samenleving. Dat mensen zich massaal ziek meldden wisten we al, maar ook in een andere industrie waren de gevolgen duidelijk voelbaar. Pornhub maakte namelijk bekend dat er op de dag van de release een daling in gebruikers van maar liefst 10% was.

Dit verkondigde Pornhub’s Vice President Corey Price in een interview met Gamesbeat. De daling werd ingezet rond 6:00 pm Amerikaanse tijd en werd pas weer normaal na 11:00 pm Amerikaanse tijd. Dan hadden de gamers duidelijk nood aan een kleine pauze. Of ze switchte van platform, want de eerste nude mods zijn ook alweer beschikbaar op de pc (hoewel ze er niet fantastisch uitzien).

pornhub-insights-fallout-4-general-gamer-traffic-520x427

Als de 12 miljoen verscheepte versies het nog niet duidelijk maakten, doet deze grafiek het zeker wel: Fallout 4 was de grote release dit jaar.

Disclaimer: We willen niet suggereren dat er alleen mannen op Pornhub zitten en dus alleen rukkers. Dit kan net zo goed voor de dames gelden. Pornhub is voor iedereen, share the love!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments