Tijdens de Windows 10 onthulling van 21-01, hebben wij mogen genieten van een paar ‘mind blowing’ Microsoft verassingen. Hololens is uiteraard de baas boven baas van de nieuwe snufjes die MS ons gaat brengen. Fable Legends mag echter zeker niet vergeten worden.

 

Fable Legends is het nieuwe deel van de welbekende Lionhead studio’s. De game zal zich weer afspelen in Albion en speelt zich ongeveer 200 jaar voor de eerste triologie af. De ouderwetse Fable stijl, waar we allemaal zo van zijn gaan houden, zal wederom in dit deel prominent aanwezig zijn. Fable Legends gaat dit jaar nog uitkomen voor Xbox One en Windows 10. Het nieuwe epische avontuur zal met maximaal 4 vrienden te spelen zijn. Het grote nieuws is dat die 4 vrienden op de Xbox One of in Windows 10 kunnen spelen. Fable Legends zal dus cross platform worden.

Cross play ftw!
Cross play ftw!

Zoals ik al eerder schreef kun je Fable Legends met vijf spelers tegelijk spelen. Vier spelers zullen samen kunnen spelen als de heroes. Één speler kan als de villain spelen en zal in real time strategy stijl zijn onderdanen aansturen.

Weet jij al wat je gaat kiezen? Xbox One of Windows 10? Hero of Villain?

Dit lijkt mij de vetste character.
Dit lijkt mij de vetste character.

01_HF_action_tipple

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Tjitte Storm
Tjitte Storm
9 jaren geleden

Er wordt vaak gezegd dat input lag voor de doorsnee Fps gamer minder relevant is dan voor Pro-Gamers. Hier ben ik het dus totaal niet mee eens. Met name de “minder goede” gamers zouden er alles aan moeten doen om input-lag tot een minimum te beperken omdat het verschil met de geoefende spelers anders alleen maar groter wordt. Stel je eens voor: een Pro-Gamer met de perfecte set-up tegen een NOOB met Input-Lag van heb ik jou daar………………… Zelf ben ik een doorsnee gamer en mede door mijn recente set-up/instellingen kan ik best met de sub-top meekomen en dat maakt… Lees verder »

Bral unit
9 jaren geleden
Antwoord aan  Tjitte Storm

Yes Tjitte, wat je zegt klopt helemaal en dat is ook de reden waarom ik dit artikel heb geschreven. Input lag maakt meer kapot dan je lief is 😉 En het is idd waar dat je het best je beeld op 24bits kan hebben, je controller bedraad en zeker geen hdmi splitters gebruiken, maar ook niet de passthrough van de receiver. Het beste is om je console direct op de tv aan te sluiten! Bedankt voor je reactie.