Evolve komt over 2 weken naar onze zwarte dozen toe. Voor de mensen die alles willen hebben van Evolve heeft 2K een app voor de smartphone gemaakt genaamd Evolve: Hunters Quest.

Zoals je kunt zien in de trailer hieronder is Hunters Quest eigenlijk gewoon Bejeweld. Het enige verschil is dat je onder het verschuiven van pictogrammen ook nog tegen een Monster vecht.

De combinaties die je in het Bejeweld-element maakt, hebben invloed op het gevecht tegen het monster. Natuurlijk kun je Hunters Quest niet vergelijken met het daadwerkelijke Evolve, die over 2 weken in de schappen ligt. Aan de andere kant is de app voor de smartphone wel lekker voor de hype rond Evolve.

Maar dat is niet alles. Voor de Xbox en andere console en PC spelers is er meer, Evolve: Hunters Quest linked namelijk direct naar de game op je console. De Mastery punten die je verdient, kan je gebruiken om Mastery Boosts voor je Hunters te kopen. Dus door het spelen van de app, kan je de progress versnellen.

Voordat je kan gaan spelen, heb je wel een my2K account nodig om beide games met elkaar te verbinden.
Wat betreft de beloningen, zo werkt het:

Mastery Boosts:

Zoals hierboven geschreven kan je met de punten Mastery Boosts kopen. Een voorbeeld van zo’n boost is de Markov’s Lightning Gun Mastery Boost. Dit zal de game op je console een Mastery Progression van bijna 50% van je punten geven.

Badge Artwork Unlocks:

Je kan uniek artwork verdienen in Evolve simpelweg door het voltooien van objectives in Hunters Quest. Je verdient badges door elk van de 4 Bestiary Biomes te voltooien.

Match Replay System:

En als Evolve eenmaal speelbaar is, komt er nog meer tevoorschijn. Dan kan je je stats en leaderboards op je mobile device tevoorschijn toveren. Ook zie je de laatste 10 replays van een multiplayer ronde die bewaart worden op je my2K account. Al die info heb je dus zo bij de hand.

Android [LINK]

iOS [LINK]

Windows Phone [LINK]

Evolve komt 10 februari uit op de Xbox One. Natuurlijk zal er in die periode ook een review van Xbox Nederland online gaan komen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties