Naast ons eigen FIFA toernooi, schrijf je hier in http://xboxnederland.nl/forums/topic/fifa-2015-toernooi/, staat ESL bekend om zijn echte grote e-sports toernooien.

ESL is de grootste onafhankelijk e-sports brand in de wereld. Het bedrijf heeft nu zijn  eigen app gereleased op de Xbox One. Het is nu mogelijk om je in te schrijven voor toernooien via de Xbox One. Je kan heel makkelijk door de verschillende toernooien heen scrollen, je hebt namelijk verschillende niveaus dus er is voor iedereen een kans om mee te doen.  Je kan zelfs meedoen aan open toernooien, het enige wat je nodig bent is een registratie op de site van ESL. Je kunt zo mooi oefenen en leuke prijzen winnen, headsets van Turtelbeach bijvoorbeeld. Als je klaar bent voor het grote werk kan je mee doen aan de Major toernooien.

Het is makkelijk connecten met je tegenspeler, als jij je namelijk hebt ingeschreven voor een toernooi via de app krijg je de gegevens van je tegenspeler, zodat je makkelijk tegen elkaar kan spelen. Als de wedstrijd geeindigd is vul je samen de gegevens in en ga je door naar de volgende tegenstander.

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties