Fortnite blijft aan de weg timmeren. Afgelopen weken zagen we al mega populaire Marvel helden, maar nu maken Goku en Vegeta hun opmars!

Binnen onze community begint Fortnite weer helemaal de trend te worden. Sinds de no-build sessie is het voor ‘ons oudere lui’ (lees 25 jaar en veel ouder) leuker om te spelen. Het begon een beetje met community leden YazNL, Pethor en Jojanneke, maar al snel joinde DaFalcon, Brotic, Martinspire en ikzelf ook! Elke maand zijn er weer nieuwe events en dan kan je nieuwe items winnen met alle XP die jij verzamelt uit jouw speelsessies. Mijn principe is dat ik geen extra cash uitgeef aan de game, maar helaas moet ik die nu toch echt overboord gaan gooien met deze Dragon Ball Super toevoeging. Mijn god, wat is dat leuk!

Deze epische overwinning samen met DaFalcon. Daar zie je Goku in volle glorie!

In de game heb je niet alleen de cosmetische toevoeging van de characters, maar er komen ook echt quests bij waardoor je items kunt ontgrendelen. Er is een apart Dragon Ball tabje. Helaas moet je wel V-bucks spenderen om de personages en hun transformaties te ontgrendelen. Nadat ik ze vandaag in actie heb gezien, moet ik eerlijk bekennen dat het wel erg goed in elkaar steekt. Een kamehameha (de bekende aanval van Goku) wordt van verre geschreeuwd en laat een behoorlijk spoor van vernietiging achter zich. Episch om te kunnen doen!

In de speelwereld vind je nu ook Capsules van Capsule Corps. waarmee je de kamehameha ook zelf kunt gebruiken, of je nu Goku bent of niet. Daarnaast krijg je ook Nimbus tot je beschikking. Die combinatie is echt fantastisch. Met Nimbus schiet je jezelf de lucht in en met je kamehameha maak je jouw vijand met de grond gelijk.

Er zijn ook nieuwe Versus boards waarbij jij een rivaal krijgt toegewezen. Het lijkt erg op de Bounty, maar wordt nu alleen in een ander jasje gestoken. Verder is er aangekondigd dat je in Fortnite de hele Dragon Ball Super serie kunt gaan kijken op het Fortnite Festival.

Uiteraard is één van de nieuwe emotes de speciale Fusion Dance die bekend is uit de serie. Dat ziet er zo uit als je ze allebei hebt.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties