Elden Ring voegt nieuwe PvP mode toe!

De ontwikkelaars van het zeer succesvolle Elden Ring hebben een gratis DLC uitgebracht. Waar kun je als speler mee aan de slag?

Het gerucht deed al een tijdje de ronde, maar nu weten we het zeker. FromSoftware heeft een PvP mode in Elden Ring toegevoegd. In bovenstaande trailer zien we spelers een arena betreden, waarna het gevecht begint. In de Colosseum staan verschillende uitdagingen klaar. In totaal zijn er drie arena’s. Elke arena, gesitueerd in Limgrave, Caelid en Leyndell, komt met zijn eigen PvP-regels.

Iedere regio is weer anders

Limgrave Colosseum kent twee modi: United Combat en Combat Ordeal. In United Combat worden deelnemers in twee teams opgesplitst en moeten ze het in timed gevechten tegen elkaar opnemen, waarbij de mogelijkheid om te respawnen bestaat. Elke dood en respawn brengt punten op voor het andere team, waarna het team na afloop met de hoogste score wint. In Combat Ordeal is het elke Tarnished voor zich. Iedereen kan in deze modus respawnen tot de tijd stopt. Diegene met de meeste punten, wint.

Royal Colosseum, gelegen in Leyndell, introduceert de Duel Mode. Twee Tarnished nemen het in een duel tot de dood tegen elkaar op, zonder de mogelijkheid om te respawnen. 

Caelid Colosseum kent dan weer alle modi, met daarenboven de mogelijkheid om Spirit Ashes te summonen om naast je zijde te vechten. 

Kortom, er is weer genoeg te beleven!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties