Eindelijk weer teken van leven bij Test Drive Unlimited Solar Crown

Het was lange tijd oorverdovend stil, maar vandaag zien we eindelijk weer beelden van de nieuwe Test Drive verschijnen. Kijk je mee?

De game zou eigenlijk in 2022 al uit moeten komen, maar is meerdere keren uitgesteld. Maar er is teken van leven! Test Drive Unlimited Solar Crown onthult namelijk een nieuwe trailer die een nieuwe speelstijl presenteert voor de meest competitieve coureurs. Uit de trailer blijkt dat het racen tegen andere spelers één van de vele ervaringen is die Test Drive Unlimited Solar Crown biedt. De game biedt een scala aan mogelijkheden aan spelers die de competitie met andere spelers aan willen gaan.

Om competitief ingestelde spelers te bedienen, biedt deze racer een schat aan activiteiten, waaronder: Circuit, Domination, Sprint, Time Trials, en andere online-competities, waarin de regels en omgevingen veranderen voor zeer gevarieerde uitdagingen. Zoals de Instant Challenge, een feature die spelers direct tegenover een rivaal plaatst. Als de uitdaging is geaccepteerd, wordt de finishlijn op een willekeurige locatie op de map geplaatst. Om de spanning nog wat op te voeren, moeten spelers een aantal van hun kostbare Solar Coins op het spel zetten.

Wie tijdens races met andere spelers een kans wil maken, moet zich ook verdiepen in de mechanica van zijn racewagens. Daarvoor zijn in elk district van het eiland werkplaatsen beschikbaar. In deze werkplaatsen kunnen spelers de prestaties van hun wagens verbeteren, en ook het uiterlijk ervan aanpassen. Deze plaatsen dienen ter voorbereiding op de races, en maken deel uit van de verschillende sociale hubs waarin spelers met elkaar kunnen communiceren en de wagens van de concurrentie kunnen bekijken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties