Iedere maand staat er een Forza Horizon 5 evenement voor je klaar. Voor en vooral dóór de XBNL community. Deze maand is het er een uit de koker van die vliegensvlugge vogel, JDM_Blackcrow. Jij, een wagen waar je je lekker bij voelt én een uitdagend parkoers… wie van ons is het snelst?

Dat is de brandende vraag. Een andere vraag die we elkaar stellen op Discord is ‘Wat kunnen we van elkaar leren?’, want dat hebben we wel gezien tijdens de wekelijkse events die sinds de uitgave van Forza Horizon 5 zijn gereden. Deelnemers delen tips, tunes en een lolletje met elkaar. Wil je ook meedoen? Dat kan als volgt:

XBNL Monthly #1

  • Klik op de start button (volgens sommigen de hamburger button)
  • Ga naar ‘Creative Hub’
  • Klik op ‘Event Lab’
  • Klik op ‘Event Blueprints’
  • Klik op ‘Search’
  • Voer XBNL of XBNL Monthly als zoekterm in OF zoek op share code 489715253
  • Klik op de race aan die je wilt rijden. Deze maand rijden we XBNL Monthly #1, ontworpen door JDM_Blackcrow

Wanneer moet het event gereden zijn?

Vanuit XBNL zullen we proberen om iedere maand tenminste één event voor jullie klaar te zetten. Ieder event krijgt een uniek nummer. Het event voor deze maand heet XBNL Monthly #1.

Waar kan ik met mijn snelle tijden flexen?

Mocht je een XBNL community event gereden hebben, dan vinden we het natuurlijk leuk om een screenshot van je snelste tijd te ontvangen. Je kunt deze in het Forza kanaal van onze Discord delen. Daar delen we onze ranglijsten en worden de titels uitgedeeld zoals: de XBNL-Koplamp van de Maand.

Leaderboard (23-01-2022)

Wie mag zich vanaf dinsdag 1 februari een maand lang XBNL-Koplamp noemen? Hier de tussenstand, welke wekelijks wordt bijgewerkt:

  1. Dukie1987H (03:35.716)
  2. JDM_Blackcrow (03:43.257)
  3. JDM_Blackcrow (04:17.357) DEFAULT TIME

Je hebt nog tot maandag 31 januari 23:59 uur de tijd om op het leaderboard vereeuwigd te worden. Heb je de race gereden? Vergeet dan niet een screenshot daarvan met ons te delen. We moeten streng zijn: screenshot, or it didn’t happen!

Over Forza Horizon 5

Mocht je graag met ons mee willen racen, dan kun je de XBNL Club joinen. Twijfel je nog erover om Forza Horizon 5 aan te schaffen? In onze review kun je lezen wat wij van de game vinden. Natuurlijk zit de game ook in de Game Pass. Tijdens onze wekelijkse podcast hebben we ook uitvoerig onze eerste indrukken besproken. Mocht je zelf een leuke race ontworpen hebben en je wilt deze graag met ons delen? Kom dan langs op onze Discord en deel je race in het Forza subkanaal. Je bent hier ook aan het juiste adres om gezellig over Forza te praten of met andere samen een race te doen!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties