Star Wars: Jedi Fallen Order toont eerste gameplay trailer

Lekker he, de E3. Al die korte teasers en smaakmakertjes die we langs zien komen. Next is Respawn met een heel heel heel kort beeld van de komende Star Wars game.

Update

Na de onderstaande tweet was het dan zover. Eindelijk krijgen we beelden van de langverwachtte Star Wars game te zien.

Tijdens de EA Play liet men 15 minuten ongemonteerde gameplay zien waarin we Fallen Order’s Jedi-in-training Cal Kestis bezig zien om wookiees te bevrijden op Kashyyyk. We zien third-person gevechten tegen Stormtroopers en de sterkere Empire troepen waarbij we timed block en ontwijkingen opmerken. Ook zien we wat speciale bewegingen zoals grabs, blaster fire deflection en lightsaber-throwing.

Daarnaast zien we de bekende wall-running waar Respawn’s Titanfall zo bekend om staat. Cal heeft een BD-1 als maatje die gebruikt wordt om deuren te openen en Cal te healen. Cal’s mentor is Saw Gerrera die we uit Rogue One kennen.


Origineel bericht

We kunnen er niet heel veel over kwijt. Het is gewoon even kijken hoe de game eruit ziet, wat de vibe van de game is. Straks weten we meer want dan moet er wel een lange gameplay trailer te zien zijn. Voor nu doen we het even met deze tweet.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments