Eerste deel vervolg Telltales Batman nu uit

De eerste serie Telltale games van Batman was een groot succes. We lieten vorige maand al horen dat er een vervolg aan zat te komen. Die is vanaf nu te krijgen.

Het vervolg van de serie heet Batman: The Enemy Within. Het is een echte opvolger want al je keuzes en vooruitgang van de eerste reeks kan je meenemen naar deze nieuwe serie. Net zoals we dat gewend zijn van Telltale worden de episodes afzonderlijk van elkaar uitgebracht in de komende maanden. Episode 1 van de in totaal 5 episodes is nu downloadbaar in de Xbox Store en het zal niet lang duren voordat we ook de Season Pass zien verschijnen waarmee alle delen te verkrijgen zijn zodra ze uitkomen.

In dit deel worden Bruce Wayne en Batman gedwongen om een wat precaire nieuwe rol aan te nemen. De Riddler is terug in Gotham en zijn puzzels zijn een voorbode voor meer ellende. Met de komst van een meedogenloze Federal Agent en de terugkeer van de Joker moet Batman met tegenzin samen gaan werken terwijl Bruce Wayne de nodige afleidingen probeert in te zetten. Met wie zal Batman gaan samenwerken, wie gaat hij vertrouwen. En in welk donker web zal Bruce zich begeven.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties