Yes, please!! Waar Han Solo van de week nog werd geteased voor Star Wars Battlefront, krijgen we vandaag bericht dat de held zo maar eens een eigen game kan krijgen. De developer Visceral Games gaat er dan mee aan de slag. Maar ik zal je vertellen wat het mooie is aan dit verhaal.

Visceral Games is bekend van Dead Space en Battlefield Hardline, dus ze hebben genoeg ervaring met de ruimte en voertuigen, maar er is iets wat mij heel veel hoop geeft met dit hele project, namelijk dat Amy Hennig en Todd Stashwick waarschijnlijk mee gaan werken. Wie zijn dat? Nou, Amy Hennig is verantwoordelijk geweest voor het verhaal van de Uncharted serie op de Playstation en Todd Stashwick heeft aan talloze goede films meegewerkt.

 

Deze twee namen geven mij hoop, want je kan dan in ieder geval een beetje een degelijk verhaal verwachten. Ergens heb ik nog steeds verdriet van de geannuleerde Star Wars 1313 en ik hoop dat deze game dat een beetje goed zal maken. Als Han Solo in Millennium Falcon vliegen, wie wil dat nou niet?

Trouwens, nu we het toch over ruimteschepen hebben, misschien vinden de jongens van Split Polygon het wel leuk om even hun technologie van Interstellar Rift te integreren, zodat we kunnen rondlopen in het schip en clans/guilds kunnen vormen. Co-op in de Millennium Falcon? Nu moet ik heel snel stoppen met schrijven, want mijn hart gaat te snel kloppen…

 

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Bas Guyt
Bas Guyt
9 jaren geleden

Waaaaaaaat! Ik word even gek hier! Star Wars RPG?!!! Klinkt echt supergoed man. Denk E3 2015.

Niels van der Grift
Niels van der Grift
8 jaren geleden
Antwoord aan  Bas Guyt

Ja precies, haha