EA SPORTS F1 24 eind mei te spelen

Het nieuwe F1-seizoen staat op punt van beginnen en we hebben Max en zijn concullega’s alweer de eerste rondjes zien maken. Dus ook tijd voor de volgende F1 game.

Vandaag heeft EA de releasedatum voor EA SPORTS F1 24 officieel onthuld: de game verschijnt op 31 mei en wordt uitgebracht voor Xbox Series X|S en ook, verrassend genoeg, voor Xbox One. Tegelijkertijd maakt de uitgever bekend dat spelers van EA SPORTS F1 23 nu al aan de slag kunnen met geselecteerde teamauto’s en liveries uit het 2024-seizoen in Time Trial-uitdagingen, tenminste, als zij een pre-order plaatsen voor F1 24. Ook is er een nieuw loyaliteitsprogramma in het leven geroepen waarbij spelers die F1 2021, F1 22 of F1 23 in bezit hebben tijdelijk 15% korting krijgen als ze de F1 24 Champions Edition** pre-orderen. Als bonus ontvangen spelers ook de McLaren en Alpine 2023 F1-esportsliveries, die naadloos worden overgezet naar F1 24. 

Voor de allereerste keer kunnen F1 23-spelers nu al verbinding maken met het 2024-seizoen via hun favoriete teams in de huidige game De volledige onthulling van F1 24 volgt spoedig, maar we kunnen alvast verklappen dat fans een vernieuwde carrièremodus, een nieuw EA SPORTS Dynamic Handling System en nog veel meer kunnen verwachten.

vertelt Lee Mather, Senior Creative Director bij Codemasters.

Naast een tweede drop met liveries uit het nieuwe seizoen, die eind april verschijnt, ontvangen spelers die F1 24 pre-orderen verschillende items die met de lancering van de nieuwe game van waarde zijn. De Champions Edition, die uitsluitend digitaal verkrijgbaar is, geeft spelers twee nieuwe Formula 1 Icons, 18,000 Pitcoin en een F1 World Bumper Pack, inclusief items om te gebruiken in zowel singleplayer als multiplayer gameplay events. Daarnaast biedt de Champions Edition drie dagen eerder toegang tot de volledige game, zodat spelers al op 28 mei uit de startblokken kunnen schieten. Alle pre-orders worden daarnaast voorzien van een extra VIP Podium Pass. Spelers die de Standard Edition† pre-orderen ontvangen 5000 Pitcoin en een F1 World Starter Pack.

Alle nieuwe features in F1 24 worden gedurende de komende maanden onthuld.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties