Dynasty Warriors 9 is bevestigd voor de Xbox One

Het gevoel van een enorme badass zijn komt vaak lekker uit in games. Al helemaal als je in je uppie honderden vijanden weet af te maken en daarmee een oorlog in je voordeel kunt beslissen.

Bovenstaande zou je kunnen associëren met een willekeurige Call of Duty of Battlefield titel, maar in dit geval heb ik het over Dynasty Warriors. Dynasty watte nu? Mocht je er nog nooit van gehoord hebben, Dynasty Warriors is een game uit het musou genre.

Musou komt uit het Japans en betekent vrij vertaald iets van onoverwinnelijk of geen gelijke. Dit komt ook wel aardig overeen met de gameplay. Je wordt als generaal van een leger gedropt in een open level en moet hierin honderden, soms zelfs duizenden vijanden met hack-and-slash combat zien te vermoorden.

Niet echt een genre dat enorm populair in het westen is, maar toch komt er af een toe wel eens een titel onze kant op. Zo ook de nieuwe Dynasty Warriors 9. Koei Tecmo bevestigde dit in een Tweet.

Deze game gaat voor het eerst een volledige open wereld bevatten, dus ook keuze in welke missie je wanneer doet. Wanneer de game precies uitkomt is nog niet bekend, maar leunstoelgeneraals kunnen zich weer op gaan maken voor een paar flinke veldslagen.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments