Er is goed nieuws en slecht nieuws voor spelers die er van houden om al hun vrije tijd in één game te stoppen.

Je hebt van die spelers die elke punt op de map van een typische Ubisoft game willen completen (ahem, Jeff). Er zijn ook spelers die overal door heen rushen en het liefst een game zo snel mogelijk afsluiten om de volgende game te kunnen spelen (ok, hier ben ik schuldig aan). Onlangs kwam Techland met de aankondiging dat Dying Light 2 zo’n 500 uur duurt om 100% uit te spelen. Dat is voor een speler als Jeff niet leuk, maar voor mij ook niet.

Online schrok men van deze lengte van Dying Light 2. 500 uur?! Het is leuk om extra content te bieden in een game, maar niemand zit te wachten op een game van 500 uur. Dus het slechte nieuws is dat je veel tijd op zult moeten offeren om Dying Light 2 te completen. Maar het goede nieuws is dat de ontwikkelaar in een tweet aangaf dat de main story gelukkig ‘maar’ 20 uur duurt of 80 uur als je alle sidequests ook doet. Dat zijn al meer behapbare uren dan die 500!

Dying Light 2 komt eindelijk volgende maand uit. Wat was de game ook alweer? Dying Light 2 is het vervolg op een succesvol eerste deel waar je parkour gemixt krijgt met veel (melee) wapens waar je zombies mee kapot kunt maken. De wereld is naar de klote en aan jou om de levende mensen in de omgeving te redden. Je bent namelijk stiekem een undercover agent die in een quarantine zone is geïnfiltreerd om onderzoeksdata te stelen. Maar de pleuris breekt natuurlijk uit door alle zombies en je hebt criminelen die je even moet gehoorzamen om jouw doel te bereiken. En nu is het tijd voor deel 2 maar dat zal ongetwijfeld een compleet nieuw verhaal zijn, dus je hoeft deel 1 niet te spelen.

Wil je weten wat wij van de game vinden qua preview? Blik dan nog eens terug op deze video van 2019 toen we nog op de GamesCom stonden (mooie tijden).

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments