Dying Light 2 brengt enorme update ‘Reloaded’ uit en voegt vuurwapens toe

De ontwikkelaars van Dying Light 2 kondigen een nieuwe update aan. De Reloaded-update brengt nieuwe content naar de game. Wat mogen spelers verwachten?

Techland, de ontwikkelaar van de populaire Dying Light 2 game, heeft aangekondigd dat het team afgelopen tijd aan de Firearms Update heeft gewerkt. In bovenstaande video legt de ontwikkelaar uit dat deze update niet over één nacht ijs gegaan is. Het toevoegen vuurwapens zou de gameplay fundamenteel veranderen, maar het bleek een lang gekoesterde wens vanuit de community.

De Reloaded-update introduceert niet alleen vuurwapens, ook krijgt de game een visuele upgrade en wordt er nieuwe content aan zowel solo als co-op toegevoegd. Daarnaast worden komende maanden nieuwe modes toegevoegd. In de lente wordt Nightmare mode toegevoegd en later in het jaar volgt Tower Raids.

Dying Light 2 Stay Human – Reloaded Edition is vanaf 22 februari 2024 beschikbaar. Deze editie bevat de basisgame, de Bloody Ties DLC en de reloaded update. Spelers die in het bezit zijn van de basisgame krijgen automatisch de Reloaded-upgrade.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties