LEGO Dimensions is sinds kort uit en er komen steeds meer positieve reviews online beschikbaar. De ontwikkelaar had volgens mij al gehoopt op dit succes, want ze maakte bekend dat LEGO Dimensions nog drie jaar lang content krijgt via expansion packs.

Het is eigenlijk best gek, dat als ik 25 jarige gamer nog zo enthousiast word van kleine speelgoed dingetjes die ook in een game werken. Het liefst smijt ik dan ook 100 euro over de toonbank om LEGO Dimensions te kopen en maak ik een speciaal LEGO hoekje in mijn kamer. Als je allerlei andere figuurtjes wilt die je in het spel kan gebruiken, kost het je in totaal 200 euro, maar dat is voor de echte fan. De ontwikkelaar is van plan om nog meer geld uit de fans te trekken door middel van expansion packs de komende jaren.

Het is niet heel gek dat ik als nerd/geek/comic book lover deze game wil. Lego Dimensions basic set biedt namelijk al genoeg levels en personages uit Batman, Lord of the Rings, Doctor Who, Lego Ninjago, The Wizard of Oz, The Simpsons, Ghostbusters, The Lego Movie, Scooby-Doo en Jurassic World. Nou, een grotere nerdgasm kan je bijna niet veroorzaken bij mij. Dan komen er ook nog awesome figuurtjes bij die je uiteindelijk in een vitrinekast kan zetten als je helemaal klaar bent met de game, heerlijk! Maar dat uitspelen zal volgens de ontwikkelaar pas na 2018 gebeuren, want tot die tijd willen ze nog meer levels en personages uitbrengen. Het zal waarschijnlijk gaan om expansion packs met figuurtjes er in, waardoor je ook bepaalde content kan downloaden voor de game. Nja, prima! Over het algemeen ben ik een zeur over DLC en dit soort praktijken, maar met figuurtjes vind ik het nog te overzien, want de base game is echt al groot genoeg. Vind je het echt leuk, dan kan je gewoon meer halen.

Kijk bijvoorbeeld naar dit soort figuurtjes, dat is toch gewoon te vet? Check die trein van Back to the Future 3!

lego-fun-pack1 lego-fun-pack2

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments