Dragon’s Dogma 2 onthult nieuwe gameplay

De Sony State of Play van vandaag onthulde spannende nieuwe details van Dragon’s Dogma 2, Dit net voordat de al aankomende release op 22 maart zal gaan plaatsvinden.

De onlangs uitgebrachte gameplay-trailer debuteerde met de nieuwe Warfarer Vocation die exclusief door de Arisen kan worden gebruikt en die toegang heeft tot alle wapens, evenals een mysterieuze dreiging die de loyale Pawn-metgezellen van de Arisen teistert, die de Arisen toegang geven tot vaardigheden van de hoogste orde, en geheel nieuwe actiegameplay van de verschillende vijanden die spelers zullen tegenkomen.

Oorlogsvoering

De Warfarer is een nieuwe roeping specifiek gemaakt voor de Arisen die elk wapen kan gebruiken en verschillende vaardigheden van elke roeping kan leren. Door verschillende wapens te gebruiken, kan de Warfarer op elke situatie reageren en combo’s maken die de grenzen van zijn kunde overschrijden. De lagere basisstatistieken van de Warfarer vereisen dat ze de optimaal gebruik maken van de sterke punten van verschillende wapentypes om zo op één lijn te komen met andere Vocations.

Drakenplaag

Drakenpest is een besmettelijke ziekte-achtige aandoening die pionnen infecteert terwijl ze tussen werelden reizen. In plaats van verzwakt te zijn, wordt gezegd dat pionnen met de ziekte opmerkelijke prestaties vertonen en opvallend brutaal worden in hun spraak en gedrag. Volgens de folklore zullen de symptomen van drakenplaag, wanneer ze een terminaal stadium bereiken, resulteren in een verwoestende ramp, maar de waarheidsgetrouwheid van die beweringen is onduidelijk.

Beheersing van het beroep

Op uw reizen zult u vocation maisters tegenkomen die hun gekozen roeping ten volle beheersen. Door je relatie met een vocation maister te verdiepen en hun goedkeuring te krijgen, kun je toegang krijgen tot hun roeping, of ze kunnen je speciale boeken geven die vaardigheden van de hoogste orde leren, de “maister’s teachings”. De Fighter-maister, Lennart, heeft lang het vestingdorp Melve gediend.

Met zijn uitzonderlijke zwaardvechtkunst en leiderschapskwaliteiten heeft hij het fort bij elkaar gehouden om het land te beschermen tegen de Draak. Ondertussen jaagt de Mystic Spearhand maister Sigurd om zijn eigen persoonlijke redenen op draken. Hij is een rustige man met een nieuwsgierige geest en hij traint voortdurend om zijn vechtvaardigheden en unieke stijl te verbeteren. Luz, voorheen het hoforakel van Vermund, zit momenteel ondergedoken uit angst voor haar leven omdat ze zich uitspreekt tegen de valse Arisen die de troon bestijgt.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties