Terwijl onze redacteur Niels, en de rest van Nederland onder de rivieren, zich voor drie dagen carnaval klaarmaakt, draait de XBNL-redactie gewoon door. En dat betekent dus ook deze week weer een giveaway. Benieuwd hoe je Battlefield V kunt winnen? Lees dan even verder.

Wat een vette game was en is Battlefield V. De ontwikkelaars hebben na de release bepaald niet stil gezeten. Een paar weken geleden zagen we nog dikke beelden van Chapter 6: Into the Jungle voorbij komen. Battelfield V is een game die je zeker geprobeerd wilt hebben en die je dit weekend bij ons kunt winnen. Dus wil je in de hitte van de jungle op de Solomon eilanden strijden of de Maasbruggen in Rotterdam verdedigen, doe dan mee! Wat moet je doen?

Hoe kan ik Battlefield V winnen?

Wil je de game winnen? Dan volg je ons op één van onze social media kanalen en drop je een comment in het bericht op het betreffende kanaal. Dus:

  1. Volg ons op één van onze social media kanalen: TwitterInstagram, de Facebook-pagina of word lid van onze Facebook-groep.
  2. In het kader van carnaval: laat met een gifje zien hoe jouw ‘Into the jungle’-carnavalsoutfit er uit zou zien!
  3. Optioneel: wil je jouw kans om te winnen vergroten? Deel (of retweet) het bericht of wordt lid van onze Discord!

Hoe en wanneer wordt de winnaar bepaald?

De actie loopt tot zondag 23 februari 18:00 uur. Op diezelfde dag bepalen we wie de winnaar is. De winnaar wordt uit een digitale grabbelton getrokken. 

Hoe zit dat dan met die extra grote kans om te winnen? Als je ons bericht deelt op social media of lid wordt op Discord, dan stoppen we jouw naam twee keer in de digitale grabbelton. Simple as that.

De winnaar wordt door ons gekozen uit de reacties die aan de voorwaarden voldoen. De winnaar heeft daarna 48 uur de tijd om contact met ons op te nemen. Mocht dit niet gebeurt zijn, dan kiezen we een nieuwe winnaar uit. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments