Wat? Geeft XBNL weer een game weg? Jazeker, lees maar even verder!

Op vrijwel wekelijkse basis hebben we afgelopen maanden de nodige games en subscripties kunnen weggeven. Ook deze week kun je weer een game bij ons winnen. We geven Battlefield V weg en je hoeft daar helemaal niet zo veel voor te doen.

Hoe kan ik Battlefield V winnen?

Wil je de game winnen? Dan volg je ons op één van onze social media kanalen en drop je een comment in het bericht op het betreffende kanaal. Dus:

  1. Volg ons op één van onze social media kanalen: TwitterInstagram, de Facebook-pagina of word lid van onze Facebook-groep.
  2. Laat met een GIF-je zien hoe graag jij deze game winnen wilt.
  3. Optioneel: wil je jouw kans om te winnen vergroten? Deel (of retweet) het bericht of wordt lid van onze Discord!

Hoe en wanneer wordt de winnaar bepaald?

De actie loopt tot zaterdag 28 maart 18:00 uur. Op diezelfde dag bepalen we wie de winnaar is. De winnaar wordt uit een digitale grabbelton getrokken. 

Hoe zit dat dan met die extra grote kans om te winnen? Als je ons bericht deelt op social media of lid wordt op Discord, dan stoppen we jouw naam twee keer in de digitale grabbelton. Simple as that.

De winnaar wordt door ons gekozen uit de reacties die aan de voorwaarden voldoen. De winnaar heeft daarna 48 uur de tijd om contact met ons op te nemen. Mocht dit niet gebeurt zijn, dan kiezen we een nieuwe winnaar uit. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments