Dishonored 2 met prachtige nieuwe gameplay footage!

De fans van Dishonored onder ons kregen vannacht even een goede portie gameplay te zien van Dishonored 2. Het ziet er echt prachtig uit!

Dishonored draait om de keuzes van de speler. Wil je guns blazing, hell raising te werk gaan, dan kan dat. Voor degenen onder ons die subtiel te werk gaan, zijn er ook heel veel opties. Levels in Dishonored zitten vol met kleine details en manieren om vijanden om te leggen en dat is geweldig. Dishonored 2 borduurt hier op verder en dit keer hebben we twee personages om mee te spelen, Corvo en Emily (allebei voorzien van een stem en volledige voice acting).

Wat mij opvalt is dat het grafisch echt veel beter is dan zijn voorganger. Dishonored 1 heeft namelijk wel een bepaalde stijl, maar de omgevingen leken een beetje uitgesmeerd in deel 1. Textures die niet lekker scherp waren, waardoor het geheel soms laag kwaliteit aanvoelde.  Je ziet in deel 2 nog steeds wel dezelfde grafische stijl, maar het heeft nu meer detail. De sfeer is altijd wel goed geweest en dat voel je nu weer. Vooral in de video boven deze tekst krijg ik weer zo’n gevoel van Bioshock Infinite en dat is een groot compliment, want ik houd van dat spel!

Hieronder zie je nog veel meer gameplay van de conferentie zelf. Framerate is daar echter niet al te best, dus helaas niet de beste kwaliteit. We zien vooral kwaliteiten van Emily, zoals ‘mesmerize’ waar het wel lijkt alsof je the Force gebruik ’this is not the droid you’re looking for’. Vijanden raken dan even gedesoriënteerd, waardoor je ergens langs kan lopen. Check het hieronder.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties