Zitten jullie ook met klamme handjes en knikkende knietjes af te tellen tot de E3 2015? Het grootste game en entertainment spektakel van de wereld is al over een paar weken. Rond deze tijd komen veel uitgevers en hardwarebouwers met nieuws rondom wat ze gaan doen met de aankomende E3.

15 juni, 18:30 Nederlandse tijd. Zet dat alvast in al je agenda’s, want om dat tijdstip zal Microsoft zijn E3 presentatie van 2015 gaan houden. Net als vorige edities zal het evenement op de Xbox 360 en Xbox One consoles te zien zijn, op Xbox.com en zal het op Windows Mobile apparaten te streamen zijn via een speciale Xbox Live Events Player. Spike TV zal uiteraard ook weer een uitzending wijden over de Microsoft E3 presentatie, wat wij hier in Nederland enkel via internet kunnen bekijken. De E3 2015 presentatie van Microsoft zal anderhalf uur duren, met kans op wat uitloop. Volgens Microsoft hebben ze dit jaar zo veel te melden, dat er gekozen is om een gedeelte op de Gamescom bekend te maken. Veel nieuws dus van het Xbox team!

microsoft_e3-oxcgn-2012[1]

Microsoft heeft ook bekend gemaakt dat ‘Xbox Daily: Live @ E3′ weer terugkomt. Een dagelijkse stream live vanaf de beursvloer met interviews, gameplay beelden en trailers. De eerste namen worden ook gelijk gedropt, te weten 343 Industries, Turn 10 Studio’s en Crystal Dynamics. Deze live shows zullen elke dag van de E3 beurs gestreamd worden vanaf 13:00 Nederlandse tijd. Wederom kun je deze shows zien op Xbox.com, de Xbox 360, Xbox One en Windows Mobile apparaten via de Live Event Player.

Mocht je geld over hebben, en een vakantie rond de dagen van de E3 hebben, dan heeft Microsoft nog iets leuks te melden. 500 fans kunnen een ticket krijgen voor een Xbox FanFest in de week van de E3. Dit betekend dat je in de zaal zal zitten tijdens de presentatie van Microsoft, naar de afterparty gaat, als VIP naar het Xbox eSports evenement zal gaan en je kennis mag maken met mensen uit de games industrie. De exacte regels en verdere informatie zijn nog niet bekend, maar dat volgt snel. Mocht je interesse hebben, hou dan deze pagina in de gaten.

Voor meer E3 2015 nieuws, hou ons in de gaten. Wij zijn van plan er hier een megagroot spektakel van te maken!

Abonneer
Abonneren op
3 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
MuscledRMH
MuscledRMH
9 jaren geleden

Heel veel exclusieve games zijn in verwachting voor E3 dit jaar voor de Xbox One! Dit is het jaar waar je een Xbox One hoort te kopen!

Martin Katerberg
Martin Katerberg
9 jaren geleden
Antwoord aan  MuscledRMH

Ik hoop het!

Bradley van der Avort
Bradley van der Avort
9 jaren geleden

Eindelijk is het op een dag dat ik niet hoef te werken in de avond! Helemaal mooi!