De wereld en het verhaal in Tell Me Why

Interview met de ontwikkelaars van DONTNOD

Op 27 augustus zal episode 1 van Tell Me Why te spelen zijn. Een nieuwe game van DONTNOD Entertainment die in drie episodes zal worden uitgegeven. In aanloop naar de release geven de ontwikkelaars enkele interviews waarin zij aan het verhaal en de wereld van Tell Me Why de nodige verdieping geven. Benieuwd?

In Tell Me Why volgen we het verhaal van de Ronan tweeling. Alison en Tyler zijn opgegroeid in Alaska en door omstandigheden hebben zij niet thuis op kunnen groeien. Tell Me Why vertelt het verhaal van de tweeling, over hun vroege jeugd en wat hen met elkaar verbind. In de prachtige landschappen van Alaska ontrafelen zij enkele ingrijpende gebeurtenissen uit hun leven.

Tyler Ronan op een veerboot in Alaska

Alaska

In een interview met de ontwikkelaars wordt nader ingegaan waarom de lange uitgestrekte landschappen van Alaska gekozen zijn om het verhaal te vertellen. Ook staan de ontwikkelaars stil bij typische culturele kenmerken uit Alaska en legt Amelia Wilson (Executive Director) uit hoe zij deze in de game hebben verwerkt. Het interview wordt afgerond met een vraag aan Florent Guillaume (Game Director) die op de, volgens hem, belangrijkste lessen uit Tell Me Why in gaat.

Kijk je uit naar deze game en wil je alvast wat meer weten over de prachtige wereld? Neem dan vooral even de tijd om het 5 minuten durende interview te bekijken. De makers van de Life is Strange franchise brengen Tell Me Why exclusief voor de Xbox uit. De komende maand kun je dus als Game Pass bezitter een nieuw verhaal beleven, zoals alleen DONTNOD dit vertellen kan!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments