De succesvolle game Hades krijgt een vervolg!

Dat is nog eens een aangename verrassing. Tijdens The Game Awards 2022 is Hades 2 aangekondigd. Wat zijn we te weten gekomen?

In 2021 is Hades uitgekomen. De zeer succesvolle game van Supergiant Games won in 2021 meerdere awards. Zelf heb ik de game ook met veel plezier gespeeld. Met de aankondiging van Hades 2 ben ik dan ook blij verrast.

In bovenstaande aankondigingstrailer zien we de Princess of the Underworld die het gevecht aangaat tegen de duistere krachten van Kronos; The Titan of Time. De eerste beelden zien er veelbelovend uit.

Hades 2 zal in 2023 in early access gaan. De ontwikkelaars hebben de bedoeling om op basis van community feedback de game verder te ontwikkelen. De afgelopen jaren hebben we gezien dat deze werkwijze voor sommige games goed weet uit te pakken, waarbij Grounded wellicht het meest recent voorbeeld is.

Wanneer de game een full release moet krijgen is onbekend. In de loop van 2023 zal één en ander duidelijker worden. Voor nu kun je alvast van de nieuwe trailer genieten!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments