De geruchten gingen al langer dat er een game uit de Mafia-trilogie een remaster zou krijgen, maar vandaag liet 2K-games weten dat het niet om een losse titel gaat, maar om de gehele trilogie.

Er waren hier en daar al wat aanwijzingen, zoals het feit dat Mafia 2 opgedoken was bij een Koreaans ratingboard, maar de afgelopen dagen ging het helemaal los. Uitgever 2K Games deed niks anders dan teasen op social media en vandaag stuurden ze de volgende tweet de wereld in:

Jawel, de gehele trilogie gaat een remaster krijgen. Voor welke consoles de remaster uitgebracht gaat worden en wanneer is nog niet bekend, maar 2K heeft al aangegeven dat ze aankomende dinsdag meer informatie voor ons hebben.

Mafia III kwam 3,5 jaar geleden uit op de huidige generatie consoles en heeft misschien nog wel helemaal geen remaster nodig, maar de eerste twee delen zijn al wat ouder. Mafia werd uitgebracht in 2002 en Mafia II zag het levenslicht in 2010. Die games zouden dus wel een poetsbeurtje kunnen gebruiken. Daarnaast is er ook de nodige DLC voor de games uitgekomen en die gaan allemaal inbegrepen zitten in de bundel. Voor de rest is er nog niet heel veel informatie en zullen we dus nog even moeten wachten tot aankomende dinsdag.

Ik heb fijne herinneringen aan Mafia II en het lijkt me wel wat om die game weer eens op te pakken. Hoe zit dat met jullie?

Hier nog wat extra screenshots van de games! Mafia 1 is gewoon een remake zoals Jeff en Niels weken geleden in de podcast bespraken en op hun wensenlijstje hadden staan.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments