De duistere trailer van Vampyr…

Dontnod en Focus Home Interactive hebben een nieuwe trailer voor Vampyr gelanceerd. En dat is er een die zich focust op het aankomende duistere verhaal van Jonathan Reid. 

Are you being served?

PAX East in Boston (VS) is inmiddels begonnen en dat betekent dat we de komende dagen veel nieuws mogen verwachten rondom games uit de indie wereld. Zo ook voor Vampyr, waarbij de studio achter deze game het weekend alvast inluidt met een vette nieuwe trailer.

In de trailer ligt de focus ditmaal sterk op het verhaal van de game. Wie is Jonathan Reid en hoe overleeft hij als vampier? Zodoende hoopt dat studio ons wat meer duidelijkheid te geven over het plot in de aankomende game.

Mocht je het nog niet weten, Vampyr speelt zich af in 1918 en vertelt het verhaal van Jonathan Reid, een dokter die plots in de wereld van het bovennatuurlijke wordt gegooid nadat hij in een vampier is veranderd. Jonathan zal als nieuwgeboren vampier, ook wel een ‘Ekon’ genoemd, zijn onstilbare dorst naar bloed moeten zien te stillen terwijl hij ook als dokter mensenlevens dient te redden.

Tijdens zijn verhaal, zoals ook de trailer laat zien, komt Jonathan erachter dat er een hele cult gaande is, dient hij erachter te komen hoe hij getransformeerd is in een vampier en zal hij op zoek moeten gaan naar een medicijn, als dat überhaupt bestaat. En dat allemaal terwijl hij op vlucht is, gezien er in Londen een grootschalige vampierjacht aan de gang is. Check vooral de beelden als je dit gevisualiseerd wilt hebben ;-).

Al met al is Vampyr nog steeds een game die ik zeker niet uit het oog ga verliezen, kom maar op met die scherpe tanden en bleke gezichten! En jij? Durf jij nog na het zien van de trailer?

Vampyr staat momenteel gepland voor 5 juni 2018, alhoewel het niet de eerste keer zou zijn als dit uitgesteld wordt…

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments