Darksiders en Darksiders 2 worden opgepoetst. Dat betekent dat we nogmaals met War en Death aan de slag kunnen met betere graphics en… Wacht even, die games waren al eens opgepoetst toch?

Eind deze maand kunnen we aan de slag met het derde deel van Darksiders waarin we met Fury op zoek mogen naar de zeven zonden. Lekker wat demonen in de pan hakken en kerkers doorkruisen, als een soort kruising van God of War en Zelda. Gaaf toch?

Als voorbereiding hierop kun je altijd nog eens de Darksiders Warmastered Edition en de Darksiders 2 Deathinitive Edition doorspelen, de opgepoetste versies van de eerste beide delen. THQ biedt ze beide aan samen met deel 3 in de Blades & Whips Edition en had daarbij nog een laatste verrassing. Beide remasters krijgen nóg een poetsbeurt en worden Xbox One X Enhanced en dus kunnen we de avonturen van War en Death in 4k en 60 frames per seconde gaan beleven.

Het eerste deel staat inmiddels al klaar, deel 2 volgt later deze maand. Overigens kunnen we op 27 november aan de slag met Darksiders 3. Zoveel Darksiders, ik heb er zin in.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments