Custom A Plague Tale: Requiem Xbox Series X getoond

A Plague Tale: Requiem is een groot succes sinds de day-one release op Game Pass vorige week. De game heeft de verwachting waargemaakt sinds het werd getoond op de Xbox & Bethesda Games Showcase van dit jaar.

Het thema is ideaal om er een prachtige custom Xbox van te bouwen. Dankzij kunstenaar en ontwerper VaduAmka zien we wat daarvan gemaakt kan worden.

Ontwikkelaar Focus Entertainment heeft twee van deze aangepaste Xbox Series X-consoles met pest-thema besteld. Een doos met Plague Tale: Requiem goodies inclusief de custom Xbox werd getoond in een recente YouTube unboxing video, door YouTuber TheRelaxingEnd.

Het kanaal, dat momenteel bijna negen miljoen abonnees heeft, heeft ook een Elden Ring perskit unboxing video, evenals een van “Ultimate Minecraft Consoles,” om er maar een paar te noemen. In de video zit een enorme verrassingskist gevuld met A Plague Tale: Requiem parafernalia.

Maar het roept de vraag op: wat gebeurt er met de andere van deze twee unieke consoles? Misschien zien we ze terug in een giveaway, zoals bij zoveel andere custom Xboxen. We houden het in de gaten want dit is er wel eentje om in je verzameling te hebben.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties