Een kwart jaar na release van Minecraft Dungeons is er alweer een nieuwe DLC aangekondigd. Minecraft Dungeons Creeping Winter is vanaf 8 september te downloaden. Wat mag je er van verwachten?

De toko bij de Xbox Game Studios draait lekker door. Zo zagen we de recent verschenen game Grounded in no-time 1 miljoen spelers aantikken, heeft Sea of Thieves inmiddels meer dan 15 miljoen piraten in hun servers rond varen en hebben we in 2020 al de nodige nieuwe games uit eigen stal mogen verwelkomen (met nog veel games dit jaar op komst!). Eén van deze games is Minecraft Dungeons. Een game die op alle platformen goed ontvangen werd. Ook op de redactie werd de game in de maanden na release graag gespeeld en kreeg dan ook een positieve review.

Van de jungle naar de ijsbergen

Enkele maanden na de Jungle Awakens DLC, volgt op 8 september de Creeping Winter DLC. Dit is dus alweer het 2e DLC pakket dat Mojang voor Minecraft Dungeons ontwikkeld heeft. Voor diegenen die in het bezit zijn van de Minecraft Dungeons Hero Edition zal deze DLC ‘gratis’ te downloaden zijn. Diegenen die de gewone Minecraft Dungeons heeft aangeschaft, kan voor een tientje de twee DLC pakketten krijgen. De Creeping Winter DLC komt met een nieuwe map, nieuwe wapens/artifacts, skins en natuurlijk een aantal nieuwe vijanden.

Ook wordt er op 8 september een nieuwe gratis update van de game beschikbaar gesteld. In deze update worden nieuwe merchants toegevoegd en kun je met Daily Trials aan de slag gaan. Hoe die dagelijkse uitdagingen er precies uit komen te zien is op dit moment nog niet onbekend.

Ook goed nieuws voor de verzamelaars onder ons

Kennelijk willen ze bij Mojang van 8 september een speciale dag maken. Naast de gratis update en het uitbrengen van de nieuwe DLC, zal de game nu ook als fysiek exemplaar in de winkel te koop zijn. Dus, mocht je graag je game fysiek in de kast hebben staan? Op 8 september ligt Minecraft Dungeons ook in de winkel voor je klaar!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments