Commandos 3 – HD Remastered komt naar de Xbox Game Pass

Hoeveel uur ik in mijn vroegere pc-jaren niet in Commandos heb gestopt, dat is niet meer te achterhalen. Veel, heel veel. Vandaag kwam er goed nieuws want de HD Remaster van deel drie komt naar de Xbox Game Pass.

Uitgever Kalypso Media en ontwikkelaar Raylight Games kondigen vandaag de langverwachte HD-remaster van de baanbrekende strategietitel Commandos 3 aan. Ervaar de meedogenloze slagvelden van de Tweede Wereldoorlog in Europa in Commandos 3 – HD Remaster, met een volledige high-definition opwaardering van het derde deel in de veelgeprezen real-time tactiekserie. Spelers kunnen in september 2022 hun strategieën op de proef stellen, wanneer de klassieke real-time tactiektitel op dag één zijn weg baant met Xbox Game Pass en PC Game Pass.

In Commandos 3 – HD Remaster leid je een beruchte special forces-eenheid tijdens de Tweede Wereldoorlog diep achter vijandelijke linies en maak je gebruik van de verbeterde besturing en gebruikersinterface om de geallieerden in high definition naar de overwinning te helpen. De spelers vechten zich een weg door de dodelijke loopgraven van Stalingrad, verslaan de vijand in het fanatieke hart van het Derde Rijk in Berlijn en gebruiken tactische knowhow om de bestorming van Normandië op D-Day te overleven.

Commandos 3 – HD Remaster wordt in september 2022 in de Xbox Game Pass op Xbox One-consoles en Pc Game Pass uitgebracht.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties