Cities: Skylines 2 is aangekondigd

Leunstoelarchitecten opgelet. De citybuilder Cities: Skylines 2 is aangekondigd en moet nog dit jaar verschijnen.

Uitgever Paradox Interactive heeft tijdens hun Anouncement Show 2023 de opvolger van Cities: Skylines aangekondigd. Ontwikkelaar Colossal Order is, net als bij het eerste deel, ermee bezig en de game moet voor het einde van dit jaar nog verschijnen.

In het tweede deel wordt voortgebouwd (Ha!) op de mechanieken uit het zijn voorloper en worden uiteraard de nodige verbeteringen doorgevoerd. Een volledig economisch systeem en transportsysteem worden uit de grond gestampt en ook krijgen we diverse nieuwe customization opties. Volgens Colossal Order krijgen we in Cities: Skylines 2 te maken met een uitgebreidere simulatie en een levende economie die je management skills flink op de proef moet gaan stellen.

Cities Skylines 2 biedt de meest realistische city building simulatie ooit gecreëerd. Spelers kunnen elk stad die ze maar kunnen bedenken bouwen, van een bescheiden dorpje tot een bruisende metropool. Van individuele huishoudens tot het economische- en vervoerssysteem van de stad, Cities: Skylines 2 biedt een diepe en meeslepende simulatie die zowel nieuwkomers als veteranen een warm welkom biedt.

Wie van jullie is ondertussen al druk bezig om zijn veiligheidshelm tevoorschijn te halen?

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Martinspire
Martinspire
1 jaar geleden

Heb er zin in. Speel de vorige nog op pc met de vele mods. Lijkt me interessant om te zien wat voor dingen ze hebben veranderd. Vandaag overigens bekend dat ze bij Unity blijven met hun engine.