De concurrent heeft het al een tijdje. Het kunnen zien hoeveel procent van de mensen die een game spelen een bepaalde achievement hebben gehaald. Voor de preview members is dit sinds vorige week ook beschikbaar. Ja, je hoort het goed. Op dit moment kunnen zij bekijken hoe zeldzaam die felbegeerde achievement is.

Het nieuws werd vorige week naar buiten gebracht door Mike Ybarra (Xbox & Windows Gaming Platform) door middel van een screenshot van de achievements lijst van Recore.

Op deze foto zien we het volgende. De achievement Sticky Fingers is bijvoorbeeld maar door 12% unlocked. Die 12% wordt waarschijnlijk gemeten over mensen die de game hebben en niet over alle Xbox Users. Daarnaast kan je de achievements ook vergelijken met je vrienden. Hierdoor kan je binnenkort op elk feestje opscheppen wat voor achievement hunter je bent… of niet.

Het is een toffe feature vind ik zelf, want het is toch altijd leuk om te zien of die ene achievement waar je zo trots op bent nou makkelijk te halen was of niet. Dus ren naar je Xbox, als je preview member bent, en laat ons weten in de comments welke achievement het meest zeldzaam is bij jou!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties