Gisteren kregen we een achterlijk grote update voor CoD voor onze kiezen. Nou ja, niet eens één update maar in totaal drie stuks. Helaas ging er iets niet helemaal goed.

Stel, je hebt je net drie maanden de blubber geleveld. Drieduizend keer die irritante Shipment map gespeeld alleen omdat het zo lekker XP oplevert. En dan ineens krijg je een update. Niks aan de hand, tenminste totdat je een bericht op je beeld ziet die aangeeft dat de boel verkloot is en je al je voortgang kwijt bent.

Dat gebeurde namelijk ook bij uw redacteur gister. Bij het opstarten van Call of Duty kwam dit bericht in beeld:

Met andere woorden, u bent de lul. De boel is vernacheld en alles wordt teruggezet als je het wil fixen. Dus al je uren tussen de containers schieten en rocket launchers afvuren zijn voor niets geweest. Activision liet al snel weten dat ze met een oplossing bezig waren. Tot dat moment gaven ze het advies om de game af te sluiten zonder op het bericht te klikken, de MultiPlayer update in de Store te pakken en deze toe te passen.

Je kan je voorstellen dat het bij de community goed te horen was. Gelukkig heeft Infinity Ward het probleem al aangepakt. Dat wil zeggen, je krijgt de melding niet meer te zien maar de schade kan nog wel te zien zijn. Zo kunnen je customized loadouts verdwenen zijn en moet je die resetten om het weer goed te laten werken. Heb je het bericht toch geactiveerd, dan kan het zijn dat bepaalde stats, leaderboard rankings en meer zijn gewist. Je progressie blijft wel bestaan, gelukkig. Aan dit laatste is men nog steeds bezig.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments