Call of Duty: Modern Warfare is best een succes. Seizoen 1 van de Battle Pass is in volle gang maar seizoen 2 staat te gebeuren. Wat komt daar in terecht?

Wat gelekte informatie op de officiele Call of Duty website laat ons wat mee weten. Heel kort waren er wat beelden te vinden van de populaire Modern Warfare 2 character Ghost. Dit gaat de nieuwe operator worden. Ook was er een kleine teaser video van Season Two waarin Ghost in actie te zien was. De details werden als snel weer offline gehaald maar gelukkig was er weer genoeg bewaard om aan jullie te tonen.

We zien twee nieuwe guns, de GRAU 5.56 assault rifle en de Striker 45 SMG. De GRAU wordt als een lichtgewicht, manoeuvreerbaar en potentierijk wapen beschreven. De Striker krijgt de benaming een ‘hard-hitting en long-range SMG’ te zijn.

Verder lijkt het systeem op dat van seizoen een met 100 tiers inhoud. Je kan de Battle Pass weer voor 1000 CoD Points kopen. Dat bedrag kan je terugverdienen met het volbrengen van deze tiers. Dit levert je namelijk 1300 punten op.

Natuurlijk zullen er nieuwe blueprints en operator skins te scoren zijn. De nieuwe multiplayer map die gaat komen is Rust. Op 11 februari gaat seizoen twee van start.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments