De hype rond de nieuwe Call of Duty is begonnen. Black Ops III komt er aan. De World Reveal is daar.

De World Reveal van Black Ops III is net geweest. Met natuurlijke een vette trailer met de meest waanzinnige sound erin. Laten we daar eerst eens mee beginnen. Paint it Black…

We hadden al deze screenshots gepost van de trailers. De eerste plaatjes die wij van BO III hadden ontdekt. Deze laten de bionische, deels mens, deels machine, soldaten aan ons zien. Dus onze eerdere analyse was helemaal zo slecht nog niet. Maar voor nu alvast deze lekkermakers. Op de E3 zal er nog veel meer geshowd gaan worden.

BO3 1

BO3 2

BO3-3

11200914_758327230933309_3841161862652082136_o[1]

Er zijn de laatste dagen ook meer bijzonderheden bekend geworden. Dit is wat we nu weten.

  • Campaignmode heeft een co-op modus waarin je met 4 vrienden samen kan spelen.
  • De singleplayer heeft een voortgangssysteem.
  • Er zijn nieuwe manieren van voortbewegen in de game gezet waarin je jetpacks  en (Titanfall) wallrunning kan gebruiken.
  • Een Zombie modus met een verhaallijn en voortgangssysteem.
  • Release alleen op current-gen.
  • Een nieuw Specialist character systeem. Je krijgt hier de keuze uit negen specialists. Iedere specialist heeft twee vaardigheden waarvan je er één per keer kan kiezen. In totaal zijn er achttien verschillende mogelijkheden.
  • De vaardigheden zijn zeer verschillend. Het verschilt tussen een robotarm die je kan transformeren in een geweer tot een x-ray vision zodat je door muren heen kan kijken.

Daarnaast is er ook een poster op het net gespot waarop de vermoedelijke releasedatum te zien is. Black Ops 3 komt waarschijnlijk op 6 november uit.

black_ops_3_poster

 

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Jeffrey
8 jaren geleden

Here we go again. Same ol’ story. Same ol’ engine. Same ol’ hype.