Eén van mijn favoriete Xbox 360 games is nu eindelijk backward compatible voor de Xbox One, namelijjk Brutal Legend! Waarom moeten we hier blij mee zijn?

Veel mensen vragen zich waarschijnlijk af wat Brutal Legend precies is. Als je het mij vraagt komt het neer op het volgende. Stel dat je in het hoofd van Jack Black (acteur, zanger Tenacious D) en van zijn grootste fantasie een game kon maken… dan is het Brutal Legend. Een game dat draait om oude rock ’n roll en metal!  Megaveel artiesten passeren de revue in de game en worden verweven in de gameplay. Als je rock ’n roll en metal fan bent en je hebt deze game gemist tijdens de Xbox 360 generatie… dan moet je deze game halen!

Maar wat voor game is het? Gameplay?

In de game speel je met Jack Black Eddie Rigs, een roadie van grote metal sterren. Door een oude relikwie komt hij in de metal wereld terecht die alleen hij kan redden natuurlijk. Hij is de uitverkorene. In de game kan je vechten tegen monsters en jouw hotrod upgraden… of sorry, The Druid Plower… The Deuce! Niemand minder dan Ozzy Osbourne zal jou daar elke keer bij helpen.

In de game zitten ook real time strategy elementen. Je moet namelijk met jouw headbangers en allerlei andere metalfiguren vechten tegen bazen. Torens bouwen, fans genereren, nieuwe torens bouwen etc. Brutal Legend is dus een mix van racen met je auto, vijanden kapotmaken met je bijl, real time strategy gevechten en lachen om alle metal figuren die je in de game zal treffen (en velen nog met hun eigen stemmen ingesproken ook).

Oh ja… en trouwens, Greg Hastings Paintball 2 wordt ook backward compatible.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties