In het steeds langer wordende rijtje van remastered games, wordt ook Gears of War genoemd. De kans dat deze game er aan komt is groter geworden, daar een Braziliaans ratingbureau een 18+ rating voor een game genaamd Gears of War Ultimate Edition heeft geplaatst op haar site. Volgens het bureau gaat het om een productie uit 2015 en zal Microsoft de uitgever zijn.

Gears-of-War-Black-Tusk

Mocht je nu helemaal gek worden van vreugde en uit je stoel springen, ga dan gauw maar weer zitten. Waarschijnlijk krijgt alleen het origineel een remaster en zal de rest van de games gewoon direct geport worden. De redenering die hier achter schuilt zou zijn, dat de rest van de Gears spellen er al prima uit zagen en geen remaster nodig hebben. Wat mij betreft prima, maar ik mag toch hopen dat men dan niet de game voor de volle mep weer over de toonbank laat gaan.

Black Tusk, gamestudio van Microsoft in Vancouver, zal zich echter niet met de game bemoeien. Dit team zou het te druk hebben met de ontwikkeling van Gears of War 4. De studio Splash Damage (Doom 3, Brink) zal de remaster voor zijn rekening nemen. Dit valt op te merken aan de vacatures die men open heeft staan.

Hopelijk wordt dit wel een goede remaster, want Splash Damage heeft nou niet bepaald veel goede games op zijn naam staan. Het wordt nog even afwachten, maar we verwachten op de E3 over een paar weken meer nieuws!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties