Blue Estate, de nieuwe rail shooter van Hesaw die gebaseerd is op de Blue Estate comics, komt volgende maand naar de Xbox One. Het is de eerste Xbox One, current gen, railshooter die uit komt.

Een railshooter is een game waarbij je eigenlijk alleen maar schiet en de route die je character af legt is vastgezet. Blue Estate heeft vanaf de start van het bouwen van de game, de Kinect geïntegreerd in het spel. Dus de game heeft motion detection. Het is gesitueerd in de maffia wereld van Los Angeles en is vooral grappig bedoelt. Dus vol met humor en geweldig veel fun.

Blue_Estate_Poster2

You talkin to me?

Je speelt de rol van Tony Luciano, de moordlustige zoon van LA’s boss Don Luciano. En je speelt Clarence, een gestoorde ex-navy SEAL die Tony in huurt om opruim klusjes te doen. Tony gaat een vendetta aan met de Sik Brother’s bende omdat hij zijn beste danseres, Cherry Popz, wil redden. Clarence wil de bendeoorlog stoppen en dit brengt hem tot in de uithoeken van Jamaica.

Je hebt in gevechten tegen de meeste maffe en gevaarlijke vijanden, de keuze tussen de controller of de Kinect. De tegenstanders bestaan onder andere uit een scarfaced griezel, Tony’s eigen haardos en een groep ‘blij-om-je-weer-te-zien’ Chihuahua’s. Je krijgt een arsenaal aan primary en secondary wapens die je door de missies heen moeten helpen. Dus zorg voor veel dekking, denk na en herlaad vaak.

En als je je erg eenzaam voelt tijdens het neerknallen, geen nood. Blue Estate heeft ruimte voor een 2e speler waarmee je samen plezier kan gaan maken.

Blue Estate komt uit op 18 februari. En Xbox Live Gold leden krijgen zomaar 20% korting op de game.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gaamer
Gaamer
5 jaren geleden

Nice game