Geen gerucht meer maar gewoon bevestigd. Hij is vanaf nu speelbaar op de One.

Update 18:45

We zaten er al op te wachten. Major Nelson bracht zojuist het verlossende woord. Call of Duty: Black Ops is backward compatible te spelen.

Leuke bijkomstigheid is dat de game op dit moment ook in de Deals with Gold zit en voor het bedrag van € 17,49 te koop is in de Xbox Store. Voor diegene die het schijfje nog ergens in hun collectie hebben, soms start deze niet goed op. Een hard reset doet dan wonderen.

Veel speelplezier!

Origineel bericht 12:21 uur

Het gerucht gaat als een lopend vuurtje rond. Zou het dan eindelijk toch gebeuren?

Bij elke melding over nieuwe backward games zien we steevast een reactie waarin we de vraag over Call of Duty langs zien komen. Men wacht er echt op. Voor diegene kan vandaag zes uur weleens een belangrijk moment gaan worden.

Xboox-One-Backwards-Compatibility-Call-of-Duty-Black-Ops[1]

Op het net circuleren namelijk plaatjes van Xbox 360 dashboards waarop te zien is dat Black Ops vanaf nu backward compatible moet zijn. Of deze te vroeg zijn geplaatst of gewoon nep zijn, dat kunnen we niet vaststellen. Bij het controleren van onze eigen Xbox-en, zowel de One als de 360, zien we nog niets.

Xbox-One-Backwards-Compatibility-Call-of-Duty-Black-Ops[1]

Daarnaast is ook Mike Ybarra met raadsels bezig die hier mogelijk mee te maken zou kunnen hebben. Hij tweet het volgende:

13,5 uur dus, dat zou onze tijd rond 6 uur vanavond moeten zijn. We houden het hier nauwlettend in de gaten en zodra we iets tastbaars zien, melden we het gelijk.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties