Verontrustende berichten rondom Call of Duty: Black Ops 3. De game is nog verre van af volgens een Design Director. Ook is duidelijk geworden welke multiplayer modes de game in elk geval heeft en nog wat meer info.

Design Director David Vonderhaar heeft een tweet gepost waarin hij de huidige status van de game betitelt als pre-pre Alpha. Dat is een interessante status voor een spel wat in november op de markt zou moeten komen. De game moet dus nog de pre-alpha in, de alpha en de beta doorlopen.

Gezien de vele release-blunders in het verleden, is een bericht zoals dit niet echt geruststellend. Gaan we nu weer een game in de markt gooien die nog helemaal niet klaar is met testen? Tweet twee was een oproep aan de community om zich toch vooral voor de beta aan te melden zodat er genoeg data is om mee fine te tunen voor de release.


Maar om dat te kunnen, moet je de game wel even pre-orderen. Slimme truuk, vind je niet?

Multiplayer modes

Tot op dit moment zijn de volgende modes bekend:

  • Team Deathmatch (TDM)
  • Kill Confirmed (KC)
  • Domination (DOM)
  • Hardpoint (HP)
  • Capture the Flag (CTF)

Deze modes zijn bevestigd door een aantal YouTubers die de bovenstaande pre-pre-alpha van de game hebben gespeeld. Drift0r vertelt dat het spawnen beter werkt dan in Black Ops 2 of Advanced Warfare. Tmartn gaf aan dat Domination anders werkt. Er zijn nu twee rondes in plaats van één waarbij elke ronde een maximum score van 200 heeft. Deze verandering maakt het makkelijke voor spelers die er later bijkomen of totaal afgemaakt worden in de eerste ronde. De tweede ronde maakt dat je als speler opnieuw kan beginnen en een extra poging mag wagen om de 200 score te halen.

Drift0r vertelt over Kill Confirmed, Hardpoint en CTF en laat weten dat daar eigenlijk in vergelijking met Black Ops 2 geen verschil in te zien is. Capture the Flag heeft wel een hoger tempo door de nieuwe movement abilities in het spel.

Dat was het weer zo’n beetje. Take a seat in the hype train. Tot de volgende CoD update.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties