Star Wars Battlefront is een game die veel vijanden, maar ook veel fans heeft. De fans houden van de setting en de sfeer die het spel neerzet en de vijanden haten de dure season pass en het ontbreken van een echte single player mode. Gaat deze nieuwe toevoeging de meningen veranderen?

EA en DICE hebben namelijk een nieuwe game mode aangekondigd namelijk Battle Station. Deze mode zal spelers de ruimte in gooien om één van de meest iconische plekken in Star Wars te ontdekken, de Death Star. Battle Station zal een game mode zijn die is opgedeeld in drie verschillende fases. In fase 1 zullen X-wing en A-wing fighters het opnemen tegen de TIE fighters en Interceptors. Het doel is om genoeg TIE fighters en Interceptors neer te schieten, waardoor de rebellen een Star Destroyer kunnen neerhalen.

Star Wars Battlefront

In fase 2 zal je geplaatst worden in de Death Star zelf. De rebellen moeten een belangrijke droid in handen krijgen tijdens dit deel van het spel. In deze fase krijgen spelers ook te maken met twee nieuwe heroes, Chewbacca en Bossk.

In de laatste fase zullen de rebellen moeten proberen om de Death Star op te blazen. De rebellen zullen Luke Skywalker aan hun zijde hebben in zijn Red-5 en Darth Vader zal de imperial forces helpen in zijn TIE Advanced Fighter.

rendition1.img

Naast deze nieuwe mode komen er ook nieuwe Star Cards en nieuwe pistolen. De Death Star expansie kost 15 euro of is helemaal voor “noppes” als je de Season Pass hebt. Als Star Wars fan lijkt het mij misschien toch wel weer leuk om Battlefront op te gaan pakken met deze DLC, want de Death Star is wel een iconische plek om in te vechten. Een officiële release datum is nog niet bekend gemaakt maar wat wij wel weten is dat die datum ergens in de komende maand ligt.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments