De Xbox Game Pass games voor de eerste helft van juli 2024 zijn bekend! Zit er iets voor je tussen?

De maand juli zit alweer volgestopt met nieuwe games. Niet het beste rijtje dat we ooit in Xbox Game Pass hebben zien verschijnen, maar we hebben ook niets te klagen!

Binnenkort Beschikbaar

Journey to the Savage Planet (Cloud, Console, en PC) – 3 juli
Terug in de Game Pass-bibliotheek! Als medewerker van Kindred Aerospace, het 4e beste interstellaire exploratiebedrijf, worden ontdekkingsreizigers gedropt op een onbekende, verre planeet vol gevaar, mysterie en stinkende buitenaardse wezens. Je moet verkennen, vechten, springen, scharrelen, knutselen en exploderen om te bepalen of deze vreemde planeet geschikt is voor menselijke bewoning.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 (Cloud, Console, en PC) – 3 juli
Vecht met de grootste en beste characters ooit! Kies je favoriete vechters, beheers hun unieke moves en gebruik nieuwe krachtige Supers om de genadeklap te geven, samen met vrienden of in een unieke, roguelike spelerscampagne!

Cricket 24 (Cloud, Console, en PC) – 9 juli
Het hoogtepunt van tien jaar Cricket videogame ontwikkeling met teams van over de hele wereld. Spelers kunnen het opnemen tegen grote cricketlanden zoals Australië en Engeland op officiële Ashes-banen, West-Indië, Nieuw-Zeeland, Ierland en meer, plus voor het eerst professionele Indiase T20-teams, allemaal in meer dan 50 gedetailleerde officiële stadions.

The Case of the Golden Idol (Cloud, Console, en PC) – 9 juli
Chaos, magie, en moord! Onderzoek aanwijzingen en gebruik je deductievaardigheden om het mysterieuze erfgoed en een reeks gruwelijke moorden in dit point-and-click detective avonturenspel op te lossen.

Neon White (Cloud, Console, en PC) – 11 juli
Een razendsnel first-person actiespel over het uitroeien van demonen in de hemel. Jij bent White, een huurmoordenaar die uit de hel is gekozen om te concurreren met andere demonenjagers voor een kans om permanent in de hemel te leven. De andere moordenaars lijken echter bekend… kende je hen in een vorig leven?

Tchia (Cloud, PC, en Xbox Series X|S) – 11 juli
Klim, glijd, zwem en zeil rond een prachtig archipel terwijl je een sandbox verkent. De Xbox-versie bevat de nieuwste update met acht nieuwe zielmelodieën, nieuwe outfits en extra voordelen voor het dragen van bijpassende cosmetische items.

Magical Delicacy (Cloud, Console, en PC) – 16 juli
Vanaf dag één beschikbaar met Game Pass! Een lieve pixel art platformer. Kook magische delicatessen van een groot aantal ingrediënten in je eigen winkel. Verken een onbekende stad en bezorg lekkere traktaties aan de stadsbewoners. Leer nieuwe manieren om te reizen, ontdek geheimen en ervaar een unieke, magische wereld.

Flock (Cloud, Console, en PC) – 16 juli
Vanaf dag één beschikbaar met Game Pass! Flock is een multiplayer co-op spel over de vreugde van vliegen en het verzamelen van schattige vliegende wezens met je vrienden. Zweef door prachtige landschappen en zoek naar zeldzame en ongrijpbare wezens om aan je kudde toe te voegen.

DLC / Game Updates

Palworld: Sakurajima Update – Nu beschikbaar
De eerste grote update, “Sakurajima Update”, is hier! Verken een nieuw eiland, ontmoet nieuwe Pals en ondersoorten, en daag jezelf uit met een nieuwe raid en moeilijkere bazen! Geniet van het nieuwe level cap en meer content! Speel solo of met vrienden op speciale Xbox-servers!

Xbox Game Pass Ultimate Perks

EA Sports FC 24: Supercharge Pack – Nu beschikbaar
Bouw je droomteam! Ultimate leden krijgen het EA Sports FC 24 Supercharge Pack met 11 Rare Gold Players en een Team of the Seasons Loan Player Pick.

Warframe: Wake Up Tenno Bundle – Nu beschikbaar
Ontwaak als een onstuitbare krijger en strijd samen met je vrienden in dit verhaalgedreven actiespel. De Wake Up Tenno Bundle voegt waardevolle middelen toe aan je arsenaal, zoals een Orokin Reactor en Orokin Catalyst, 3 Day Affinity en Credit Boosters, en meer. Plus, je kunt je look versterken met de indrukwekkende Excalibur Immortal Skin!

The Elder Scrolls Online: 10-Year Anniversary Pack #2 – Nu beschikbaar
De viering van The Elder Scrolls Online gaat verder met een nieuw 10-Year Anniversary Pack om je gameplay te verbeteren! Dit pakket bevat 1x Skill Respecification Scroll en 3x Gold Coast Experience Scrolls.

Niet meer beschikbaar in Game Pass vanaf 15 juli 2024

De volgende games verdwijnen binnenkort uit de Game Pass-bibliotheek, dus zorg ervoor dat je verder speelt voordat ze weggaan! Je kunt ook tot 20% besparen op je aankoop om ze in je bibliotheek te houden.

  • Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly (Cloud, Console, en PC)
  • Figment 2: Creed Valley (Cloud, Console, en PC)
  • Sins of a Solar Empire: Rebellion (PC)
  • TOEM (Cloud, Console, en PC)
  • The Wandering Village (Cloud, Console, en PC)
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties