Update 8-6

Het gerucht wordt al meer realiteit. Na de uitspraken van een aantal internet insiders gister, dook vandaag ineens een daadwerkelijke listing op. De Engelse entertainment retailer Base.com heeft de game op zijn site staan waar hij te bestellen is. Onder de titel The Elder Scrolls V: Skyrim – The Definitive Edition is hij voor net geen 53 euro te bestellen. De releasedatum staat er ook al bij, 23 november 2016

base


Originele post 7-6

Rumours, rumours oftewel geruchten. De E3 komt dichterbij dus komt de geruchtenstroom ook steeds luider op gang. Nieuws uit het Bethesda kamp vandaag.

Het gerucht is geen kleintje want dat is nieuws over Skyrim nooit. Volgens een insider onder de naam Shinobi602, iemand die een behoorlijke reputatie heeft op het gebied van inside informatie, zal Bethesda tijdens zijn presentatie op de E3 op 12 juni de aankondiging gaan doen dat The Elder Scrolls 5: Skyrim voor de Xbox One in een remastered versie uit zal gaan komen. Deze bewering wordt nog eens bevestigd door de NeoGAF gebruiker Enter the Dragon Punch.

Shinobi602 gaf aan dat er een ‘soort van remaster voor iets’ gaat komen tijden een podcast. GamePro.de vervolgde dit met een verhaal dat het over Skyrim zou gaan en Enter the Dragon Punch bevestigde dit verhaal met de woorden ‘Het is waar!’.

6RoGY[1]

Deze laatste voegde er nog aan toe dat de Skyrim remaster alle mods, DLC en verbeterde graphics zou bevatten. Vooral mod support is een dingetje want dit is wat Skyrim zo immens populair heeft gemaakt op de pc. Mocht het waar zijn dan is het niet te hopen dat men dezelfde engine als in Fallout 4 gaat gebruiken. We keep you informed en vergeet de 12e niet te kijken op ons Twitch kanaal.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties