Ben je Battlefield 1 nog niet beu? Mooi, want binnenkort krijgt de game een update en dat zal wat verbeteringen met zich meebrengen. 

Na de release van Call of Duty was het wel duidelijk, de Infinite Warfare servers zijn vrij leeg ten opzichte van vorige releases en op de servers van Battlefield 1 wordt er volop geknald! Maar na een tijdje zal ook Battlefield 1 minder populair worden als het niet wordt ondersteund door patches. Gelukkig heeft DICE laten weten dat we binnenkort nieuwe dingen mogen verwachten.

Hardcore Servers

Voor de echte pro’s onder ons zijn er binnenkort hardcore servers. Een exacte release datum is niet bekend. Wat is er zo hardcore aan deze servers? Net als de voorgangers heb je in deze modus minder health, geen automatische regeneratie, geen minimap, geen kogelteller, geen richtpunt (crosshair) en je friendly fire staat aan (dus je kan mensen uit je eigen team per ongeluk dood knallen). Fijn dat dit ook naar Battlefield 1 komt. Op die manier wordt de oorlog nog smeriger en realistischer, maar niet iedereen is er voor geschikt.

battlefield1fog

Verbeteringen en de Battlefest

De map Suez zal worden getweaked. Het zal in Conquest vijf punten bevatten waar je de vlag kan veroveren en niet drie zoals nu. De capture zones rondom de vlaggen worden ook verkleind en elk team krijgt een gepantserde wagen bij hun team’s basis. Er komt hiernaast ook een custom game genaamd Fog of War. Dit wordt gespeeld in Team Deathmatch modus en er zal geen minimap zijn, geen naamtags boven hoofden en natuurlijk beperkt zicht door de mist. Beetje hardcore dus, maar dan iets minder hard(core). De modus wordt gelanceerd tijdens de Battlefest op 16 november. Tijdens dit evenement zijn er log-in beloningen, een livestream, community missies ‘en veel meer’.

Nieuwe map?

Er is weinig bekend over een nieuwe map, maar het gaat Giant’s Shadow heten en wordt gratis beschikbaar gesteld in december. Hier krijgen we binnenkort meer informatie over (goed verhaal, lekker kort DICE).

Klinkt allemaal goed! Ik kijk uit naar hardcore servers, hoewel ik het niet lang zal overleven. Gian’ts shadow ben ik ook benieuwd naar, maar stiekem moet ik eigenlijk meer Battlefield 1 gaan spelen, want zoveel uur zit er nog niet in hier. See you on the battlefield!

Nee, dit is niet de nieuwe map
Nee, dit is niet de nieuwe map

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments