Er heerst volgens mij een vloek op de Batman: Arkham games. De laatste, Arkham Knight, was al een groot drama op de pc en nu er een collectie uitkomt, wordt het op het laatste moment uitgesteld!

Volgens de website Eurogamer hebben verschillende bronnen bekendgemaakt dat de Batman collectie voor de Xbox One en PS4 pas in november verschijnt (of zelfs later). Vorige maand werd de collectie uitgesteld zodat de studio nog verder kon werken aan de graphics. Blijkbaar werd er forse kritiek geleverd op de grafische aspecten van Arkham Asylum en City aan de hand van de trailer. Dit snap ik totaal niet, want zelfs op Xbox 360 zagen ze er nog prachtig uit.

Maar goed, we moeten nog even wat langer wachten op de remasters van Batman: Arkham Asylum en Arkham City. Er is helaas geen nieuwe release datum bekendgemaakt, waardoor we blijven gissen. Volgens mij heeft Warner Bros. hun momentum verloren, want juli was perfect geweest om de game te lanceren. Het najaarsgeweld (alle nieuwe games die dan uitkomen) zal hun goed in de weg zitten qua verkopen.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments