Update 8/7

Vandaag is de trailer van deze Batgirl DLC gelanceerd. Is het een lekker ding of niet? Kijkt en huivert…


Wie is er nou nietĀ fan van Batman? De Batman games vinden gretig aftrek en zeker de laatste Batman games waren sfeervol en zitten erg goed in elkaar. Als je Batman: Arkham KnightĀ al hebt uitgespeeld dan hoef je je niet te vervelen want er is weerĀ nieuwe DLC op komst.

Warner Bros en DC hebben nieuwe DLC aangekondigd voor Batman: Arkham Knight. Dit keer speelt het zich af vĆ³Ć³r de gebeurtenissen vanĀ Batman: Arkham Asylum. De nieuwe DLC, Batgirl: A Matter of Family, zalĀ niet Batman, maar zal voor het eerst in de franchise Batgirl in de hoofdrol laten spelen. Je krijgt nieuweĀ locaties met een sloot aan nieuwe missies, sidequests en je kunt weer heel wat geheimen ontrafelen.

Hacken

Je kunt met Batgirl ook hacken om puzzels op te lossen. Ook een vette toevoeging is de Dual Play functionaliteit met Robin voor take-down-plezier in gevechten.

Batman-Arkham-Knight-3-1280x720

Season pass

Batman: Arkham Knight kende een goede launch op de consoles. Dit kunnen we helaas niet zeggen van de pcĀ versie, iBatman-Arkham-Knightets wat Warner Bros allang wist maar toch concentreerden ze zich meer op de console versie. Je kunt op 14 juli aan de slag met de Batgirl DLC als onderdeel van de nieuwe season pass. Op 21 juli is het los te koop voor ongeveer 8 euro op Xbox LIVE.

De season pass komt bovendien met een exclusieve Flashpoint Batman Skin, die nu al beschikbaar is, en brengt de komende 6 maanden nieuwe content. Onder andereĀ nieuwe missies, meer slechterikenĀ die Gotham City binnendringen, nieuwe vette Batmobiles, uitgebreide uitdagende gebieden, meer character skins Ć©n voor de race-fans ook nog wat racetracks.

 

 

Ā 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties