Banishers: Ghosts of New Eden toont gameplay

Focus en DON’T NOD delen een spannende Gameplay Reveal Trailer van Banishers: Ghosts of New Eden, de aangrijpende action-RPG waarin je jacht maakt op bovennatuurlijke gruwelen om een tragisch lot te veranderen. Deze action-RPG komt eind dit jaar uit.

Speel als Antea Duarte en Red mac Raith, geliefden en Banishers – spokenjagers die hebben gezworen de levenden te beschermen tegen de dreiging van spoken en geesten. Nadat Antea op tragische wijze is veranderd in één van de geesten die ze verafschuwt, gaan jullie samen op zoek naar een manier om haar van haar wrede lot te bevrijden.

In de spookachtige wildernis van Noord-Amerika, meng je je in de gemeenschappen van New Eden om de wereld te verlossen van bovennatuurlijke wezens en eeuwenoude geheimen. Wees de spoken te slim af, of combineer de spirituele krachten van Antea met de machtige wapens van Red om de zielen die de levenden kwellen te verslaan en verdrijven.

Tijdens je reis zul je belangrijke beslissingen moeten maken die het lot van New Edens bewoners bepalen – zowel de levenden als zwervende zielen – en grote impact hebben op het verhaal en de uitdagingen op je pad. Ontgrendel nieuwe uitrusting en vaardigheden om je Banishers steeds sterker te maken.

Banishers: Ghosts of New Eden verschijnt later dit jaar

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties