Banishers: Ghosts of New Eden toont gameplay-trailer

Focus Entertainment en DON’T NOD onthullen een intieme en aangrijpende nieuwe gameplay-trailer voor Banishers: Ghosts of New Eden.

Dompel jezelf onder in het meeslepende en persoonlijke verhaal van deze action-RPG, waarin je met twee ervaren spokenjagers op avontuur gaat. De uitdagende beslissingen die je daarbij moet maken, hebben diepgaande gevolgen, zowel voor de levenden als voor de doden.

Leve de levenden, dood aan de doden

New Eden, 1695: Antea en Red zijn geliefden en Banishers, bekwame spokenjagers die mensen tegen zwervende geesten beschermen. Maar wanneer het noodlot toeslaat en Antea zelf een geest wordt, kom je voor moeilijke keuzes te staan. Houd je je aan je eed als Banisher, of offer je de levenden in een wanhopige poging om je geliefde terug te brengen?

Antea en Red, de twee hoofdrolspelers, onthullen de diepte van hun relatie in deze gloednieuwe trailer. Duik in een intiem verhaal over liefde, dood en opoffering dat de twee geliefden bindt. Overwin de uitdagingen die je als opgejaagde spokenjagers op je pad vindt, en maak moeilijke keuzes om je overleven partner te helpen.

Banishers: Ghosts of New Eden verschijnt op 13 februari.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties