Het is alweer een tijdje geleden dat iemand het hele gezeik van “welke platform heeft de mooiste graphics en is het leukst om op te spelen” heeft opgerakeld. Nu er eindelijk echt een goeie next-gen game uit is kunnen we echt is gaan vergelijken wat nou precies het verschil is tussen de PC, Xbox One en PS4.

De next-gen game is natuurlijk Assassin’s Creed Unity, terwijl de meeste aandacht uitgaat naar de vele bugs en glitches in het spel moeten we niet vergeten te kijken hoe de game er uitziet. Dit is by far de game met de mooiste graphics op dit moment.

Er zijn een hoop van ons (zo niet allemaal) die over het algemeen Xbox -gamers zijn,  mocht je in de mogelijkheid zijn om hem ook op de PC of misschien zelfs op de PS4 te spelen dan is het misschien wel leuk om deze platforms met deze game een keertje naast elkaar te zetten en te kijken welk apparaat er nou grafisch gezien het beste uit de bus komt. Dat maakt het kiezen op welke platform je hem gaat spelen wellicht iets makkelijker.

Als je de verhalen op internet leest dan wordt, zoals met elke game, de PC als beste neergezet. Aangezien de meeste mensen niet even een game-PC van €2000 tot €3000 uit hun zak toveren vind ik niet dat je een eerlijke vergelijking kan maken. Als ik dat geld voor mijn Xbox One zou neerleggen, dan verwachtte ik ook dat hij drinken zou pakken en mijn hond uit zou laten…

Desalniettemin heb ik even de vergelijkingen bekeken en die wil ik ook jullie niet laten ontgaan. Let wel, de filmpjes zijn in slow-motion maar op die manier is alles nóg beter te zien.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties